ÁLLANDÓ PROGRAMOK

Bejelentkezés, érdeklődés:
B. Dobóczki Erika: 0620 53 45 799

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063590347678

Gyógyító Női kör Győrben - mozgásterápia és önismeret

B. Dobóczki Erika
időpont: csütörtökönként 17:30 - 19:00
---------------------------------------------------------

Mit adhat neked a Nőijóga?

A Nőijóga gyakorlása a női test és lélek különleges igényeire fókuszál, segíti női mivoltunk teljesebb megélését. Gyakorlatai az altest energetikai rendszerét állítják helyre, megerősítik a gát területét, a medence és a has izmait. Mobilizáljuk és erősítjük a csípőizületet, tanulunk görcsoldó relaxációs technikákat és ciklust szabályozó gyakorlatokat. Megtanuljuk, tudatosítjuk a női szervekhez kapcsolódó érzeteket, fejlesztve ezzel az öngyógyítás képességét. A helyes légzés elsajátításával kiegyensúlyozzuk a hormonális működést, az idegrendszer és ezzel az érzelmek stabilitását. A Nőijóga hozzásegít önmagunk megismeréséhez, elfogadásához, női mivoltunk teljesebb megéléséhez.

Kinek ajánlom?

akiknek gyenge a medence izomzata szülés előtt, akik gyermeket szeretnének szülés után, akiknek a terhesség alatt és szülés közben meggyengülhettek az alhasi izmai menopausa tüneteinek enyhítésére gyenge hüvelyizomzattal rendelkezőknek kötött, merev csípőjű hölgyeknek nehéz fizikai munkát végzőknek erősen stresszes nőknek szexuális élet javítására görcsösen, rendszertelenül menstruálóknak inkontinenciára női szervi problémákra aranyeres panaszokra szél, széklet visszatartási problémákra női hormonális gondokra.

Bejelentkezés, érdeklődés:
B. Dobóczki Erika: 0620 53 45 799


Jóga az egészséges gerincért Győrben 

B. Dobóczki Erika
időpont: keddenként 18:30 - 19:45
------------------------------------------------

Mi is az a gerincjóga?

A gerincjóga célja a fizikai test egészségének helyreállítása, elsősorban a testtartás javításával. A helyes tartás nem csupán a mozgásszervi problémák gyógyításának az alapfeltétele, de a megfelelő légzés elsajátításának is. A helyes légzés kiemelt szerepet kap a jógában, mivel azonnal, közvetlen hatással van úgy a hormonrendszerre, és az emésztésre, mint az energiatestre. A harmadik fő terület a relaxációra való képesség javítása. Élettani hatásai: -javítja a tartást -erősíti, lazítja, nyújtja az izmokat -növeli az ízületi hajlékonyságot -növeli a fizikai, és a pszichés teherbírást -javítja a testtudatot -javítja a koncentrációs készséget -javítja a keringést -javítja az emésztést -vitalizál -növeli a magabiztosságot - oldja a stresszt -javítja az általános közérzetet.

Kinek ajánlom? 

Ajánlom mindazoknak akiknek munkájukból kifolyólag legyen az ülő-vagy álló munka, testtartási problémájuk van, hiszen a helytelen tartás következtében számos élettani funkció csökken, és az izmok is rövidülnek. Ajánlom azoknak, akik szeretnék megelőzni a komolyabb mozgásszervi problémákat, de azoknak is akik szeretnének önmagukhoz közelebb kerülni a jóga útja által, hiszen a jóga megmutatja hol vannak a határaink. Ajánlom azoknak akik szeretnének egy egymást emelő, és segítő közösségbe tartozni! Az órákhoz előképzettség nem szükséges, hiszen mindenki Önmagához képest fejlődik, de az úton együtt haladunk saját tempónk szerint.